Vabilo na predstavitev javnih razpisov iz naslova Programa razvoja podeželja 2014-2020

Nazaj

Ekološko kmetovanje

01. december. 2020

Predstavitev javnega razpisa bo potekala preko aplikacije ZOOM in bo predvidoma v torek, 8. 12. 2020, s pričetkom ob 10. uri. Termin bomo dokončno potrdili glede na zanimanje in prijave.
Predstavili bomo:
- 16. javni razpis za podukrep 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2020 (ureditev hlevov, skladišča za krmo, oprema in mehanizacija), in
- 17. javni razpis za podukrep 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2020 (kolektivne naložbe v skladišča in hladilnice).
Za spremljanje predstavitve javnega razpisa je potrebna predhodna prijava po e-pošti na naslov: gregor.kramberger@kmetijski-zavod.si. V sporočilo pripišite kateri razpis Vas zanima.
Prijave zbiramo do ponedeljka, 7. 12. 2020. Po prejeti prijavi Vam bomo po e-pošti poslali potrditev prijave in termin, ter povezavo s katero se boste povezali na aplikacijo ZOOM.
Za več informacij lahko pokličete na 02/228 49 25 (Gregor Kramberger), ali se oglasite na Kmetijsko-gozdarskem zavodu Maribor, Vinarska ulica 14, Maribor. Prav tako lahko zaprosite za tehnično pomoč pri nastavitvi Zoom aplikacije na računalnik oz. telefon.


Vljudno vabljeni,
Gregor Kramberger, terenski svetovalec

Ne zamudite

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.