Najava terminov: Obvezna usposabljanja za potrebe izvajanja ukrepa dobrobit živali iz programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 za leto 2022

Vsak, ki se je vključil v ukrep dobrobit živali iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020, se mora za ta ukrep udeležiti rednega štiriurnega usposabljanja. Namen tega usposabljanja je, da se udeleženci seznanijo z vsebinami povezanimi z dobrobitjo živali, ter s pridobljenim znanjem in informacijami lažje in z manj napakami izvajajo ukrep DŽ.

V LETU 2022 JE POTREBNO USPOSABLJANJE OPRAVITI DO 15. 12. 2022!

Zato vas vabimo, da se udeležite obveznega brezplačnega usposabljanja za leto 2022 za potrebe izvajanja ukrepa DŽ. Podrobnejši seznam lokacij in terminov klasičnih usposabljanj ter terminov spletnih usposabljanj je prikazan v nadaljevanju.

TERMINI ZA LETO 2022 ZA OPERACIJO DŽ – DROBNICA je na voljo TUKAJ.
TERMINI ZA LETO 2022 ZA OPERACIJO DŽ – GOVEDO je na voljo TUKAJ.
TERMINI ZA LETO 2022 ZA OPERACIJO DŽ – PRAŠIČI je na voljo TUKAJ.

Vabilo je na voljo TUKAJ.

GRADIVO ZA OPERACIJO DŽ – DROBNICA je na voljo TUKAJ.
GRADIVO ZA OPERACIJO DŽ – GOVEDO je na voljo TUKAJ.
GRADIVO ZA OPERACIJO DŽ – PRAŠIČI je na voljo TUKAJ.

 

Upravičenci se na izbran termin klasičnega usposabljanja naročite preko e-pošte na maja.vodopivec@kmetijski-zavod.si oz. po telefonu 02 228 49 48 / 041 817 675 (Maja Vodopivec), do zasedbe prostih mest.
 

 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.