Razvoj dopolnilnih dejavnosti na kmetiji – predelava živil rastlinskega izvora

Nazaj

Splošno

17. december. 2025

Razvoj dopolnilnih dejavnosti na kmetiji – predelava živil rastlinskega izvora

Predelava rastlinskih surovin vključuje širok nabor dejavnosti, kot so predelava sadja v sokove, sirupe, nektarje, marmelade, želeje, suho sadje in kis, predelava zelenjave v vložnine, omake, namaze, juhe in fermentirane izdelke ter predelava žit v moko, kaše, testenine, kruh in druge pekovske izdelke. Takšni izdelki so še posebej zanimivi za potrošnike, ki vse bolj cenijo lokalno, sledljivo in varno hrano, pridelano na trajnosten in okolju prijazen način.

Vabljeni k branju prispevka TUKAJ.

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.