VABILO NA DELAVNICE: Uporaba informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) za promocijo dopolnilnih dejavnosti na kmetijah

Nazaj

Splošno

13. maj. 2022

Vabljeni na delavnice v sklopu Javnega naročila: Izvedba demonstracijskih projektov razvoja dopolnilnih dejavnosti, podjetništva in trženja na kmetijah »Uporaba informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) za promocijo dopolnilnih dejavnosti na kmetijah«.


Znanje s področja prodaje in marketinga je vedno bolj zaželeno. Da lahko kmetija proda svoje kakovostne izdelke mora poznati čim več možnosti oglaševanja in prodaje. Prva in najlažja možnost je oglaševanje na kmetiji. Sorodnike, prijatelje, sodelavce in okoliška gospodinjstva lahko na svoj produkt opozorite s tablo, na dvorišču pa uredite prevzemno mesto. Da boste čim prej dosegli svoje potencialne kupce, lahko izdelate letake in jih razdelite po bližnjih hišah. Obiščete lahko bližnje gostince, hotele in slaščičarne ter jim ponudite svoje izdelke. Računajte pa, da Vam bo obiskovanje in obveščanje o svoji ponudbi vzelo kar nekaj časa. Prepričati jih morate o prednosti domačih, lokalnih izdelkih, jim ponuditi sprejemljivo ceno in dostavo ob času, ki jim ustreza.
Naslednja možnost so spletne platforme, kot so Dobrote slovenskih kmetij, ter družbena omrežja, ki so prinesla nove možnosti oglaševanja. S pomočjo oglaševanja in promocije, lahko postanemo zmagovalci promocije in s tem prodaje na svoji kmetiji.

 

Delavnice s pričetkom ob 9.00 uri bomo izvedli v torek, 24. maja, na sedežu Zavoda, na Vinarski ulici 18, Maribor. Zelo je zaželeno, da prinesete s seboj prenosne računalnike.

Prijave na delavnice zbira po elektronski pošti Martina Gomzi martina.gomzi@kmetijski-zavod.si

VABLJENI

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.