TEHNOLOGIJA PRIDELAVE VIN

V tem času je vinska trta v fazi intenzivnega zorenja grozdja, vinogradnik pa v pričakovanju dobrega vinskega letnika. Ob pisanju teh napotkov (konec avgusta) je zrelost grozdja v vinogradih nadpovprečna, v primerjavi z lanskim izjemnim letnikom 2021, je v povprečju v prednosti za dobrih 10 dni. Če bo vreme do časa trgatve vsaj "normalno", lahko pričakujemo, kot kažejo sedanji kazalniki zrelosti grozdja, dobro kakovost vinskega letnika 2022.

Strokovni prispevek: TEHNOLOGIJA PRIDELAVE BELIH VIN je na voljo TUKAJ.

Strokovni prispevek: TEHNOLOGIJA PRIDELAVE RDEČIH VIN je na voljo TUKAJ.

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.