Projekt COMPOSE

Nazaj

Projekti in raziskave

01. avgust. 2023


Ponosno delimo z vami vznemerljivo novico, da smo bili s projektom COMPOSE (Interreg MEDiteran) izbrani izmed 228 prijav med zadnjimi 30 finalisti za prestižno nagrado #REGIOSTARS nagrado!

Nagrade REGIOSTAR podeljujejo najbolj navdihujoče in inovativne projekte, ki jih financira Evropski sklad za regionalni razvoj v različnih kategorijah. Biti izbran za finalista je dokaz izjemnega dela in pomembnega vpliva našega projekta! Pred nami je zadnji krog, kjer boste v glasovanje vključeni tudi vi! Čas je, da ponovno združimo moči in in trajno vplivamo na razvoj mediteranske regije! 

Več o REGIOSTAR nagradi:
https://ec.europa.eu/regio.../projects/regio-stars-awards_en  
https://regiostarsawards.eu/  

Več o Compose projektu:
https://reselplan-toolbox.eu/about-compose/index.html 

Compose Facebook:
https://www.facebook.com/composeproj 

Compose spletno orodje:
https://reselplan-toolbox.eu/ 

COMPOSE projekt prispeva k učinkovitejšemu procesu načrtovanja, izvajanja in spremljanja projektov trajnostne energije, ki spodbuja uporabo lokalnih naravnih virov in lokalna zelena partnerstva kot ključna gonila trajnostnega razvoja.


 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.