REGIOSTAR FINALIST – GLASUJTE ZA COMPOSE

Nazaj

Projekti in raziskave

21. september. 2023

Projekt COMPOSE, katerega bili smo vodilni partnerji je bil izbran med REGIOSTAR finaliste za izbor najuspešnejšega projekta. Javno glasovanje je pomemben vidik tekmovanja REGIOSTARS, saj posameznikom omogoča, da glasujejo za svoje najljubše projekte. Glasovanje je odprto in bo trajalo do 14. novembra. Zmagovalni projekt z najvišjim številom glasov bo nagrajen s cenjeno nagrado "Public Choice Award" na slovesnosti REGIOSTARS 16. novembra v Ostravi na Češkem.

Vabljeni da oddate svoj glas za COMPOSE (najdete ga v razdelku »A green Europe«). Sledite povezavi https://regiostarsawards.eu/ in kliknite gumb »Vote now« ter sledite navodilom (potrditev glasovanja z nadaljnjim klikom na mailu in nato izbor COMPOSE in zadnji korak glasovanja s klikom na gumb »Vote«.

Delite glas o glasovanju tudi dalje!

Več o projektu je na voljo TUKAJ.

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.