Kviz Mladi in kmetijstvo - sprememba datuma

Nazaj

Splošno

30. april. 2021

Spoštovani,

obveščamo vas, da se je spremenil datum izvedbe državnega kviza Mladi in kmetijstvo 2021 in sicer na 19. junij 2021. Kraj izvedbe ostaja enak, torej na Ptuju.


Na državnem tekmovanju sodelujejo ekipe v enaki sestavi kot na regijskem kvizu. Brez predhodnega izbora tekmuje tudi zmagovalna ekipa državnega tekmovanja iz leta 2019. V kakšni obliki bo državni kviz izveden (v živo, preko spleta ali v hibridni obliki) bo odločala epidemiološka slika. O načinu izvedbe bodo ekipe pravočasno obveščene.

Pravilnik, ANEKS k pravilniku in zbrano gradivo državnega tekmovanja je dostopno na spletnih straneh Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije: https://www.kgzs.si/kviz-mladi-in-kmetijstvo in Zveze slovenske podeželske mladine: https://zspm.si/kviz-mladi-in-kmetijstvo-2021/.

Vir: ZSPM

 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.