Obvestilo o izidu publikacije »Izboljšane tehnologije pridelave in konzerviranja z beljakovinami bogate krme«

Nazaj

Projekti in raziskave

10. februar. 2022

V naslednjih dneh zaključujemo uspešen 3. letni projekt katerega smo izvajali v okviru podukrepa 16.5 - Okolje in podnebne spremembe. Gre za projekt Evropskega partnerstva za inovacije, kjer smo sodelovali vodilni partner projekta- Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede, Kmetijski inštitut Slovenije, 6. kmetijskih gospodarstev v različnih statističnih regijah in Kmetijsko gozdarski zavod Maribor. 

Vsem katere bi tematika zanimala z veseljem sporočamo, da smo pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru uspešno zaključil postopek izdaje tiskane in elektronske publikacije z naslovom Izboljšane tehnologije pridelave in konzerviranja z beljakovinami bogate krme - metuljnice in njihove mešanice za prilagajanje podnebnim spremembam.
Vabljeni k branju!

Publikacija je dostopna na povezavi: https://press.um.si in https://press.um.si/index.php/ump/catalog/book/639
 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.