TRŽNICE V SLOVENSKIH GORICAH

Na Razvojni agenciji Slovenske gorice si prizadevamo oživiti tržnično dejavnost in predstaviti lokalno ponudbo širši populaciji v regiji, da bi čim več prebivalstva pričelo uporabljati lokalno pridelane pridelke in izdelke. V lanskem poletju smo tako v sodelovanju z matičnimi občinami pričeli z organizacijo tržničnih dogodkov, kjer želimo k predstavitvi povabiti v prvi vrsti domače ponudnike in društva. 


Vabljeni k predstavitvi ponudbe sezonske zelenjave, vrtnin, pridelkov, ekoloških proizvodov in druge široke ponudbe Slovenskih goric (gastronomija, vinarstvo, ročna dela, domača obrt itd.) na organiziranih tržničnih dnevih na lokalni tržnici. Naslednji tržnični dogodek bo v sodelovanju z Občino Šentilj na novem tržnem prostoru v Šentilju v Slovenskih goricah v soboto 11. 06. 2022 med 9. in 13. uro.

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.