Spletno predavanje o zlati trsni rumenici in zatiranju ameriškega škržatka

Vabljeni na spletno predavanje o zlati trsni rumenici in zatiranju ameriškega škržatka, ki bo dne 7. 6. 2022 ob 8. uri.

Vinogradniki bodo morali tudi letos po končanem cvetenju vinske trte obvezno zatirati ameriškega škržatka, prenašalca zlate trsne rumenice. Ker se veliko vinogradnikov obrača na vas tudi po nasvete o uporabi fitofarmacevtskih sredstev v vinogradih, boste z ustreznim svetovanjem lahko pomembno pripomogli k bolj učinkovitemu zatiranju ameriškega škržatka ter s tem k obvladovanju zlate trsne rumenice. 

Predavali bodo: mag. Erika Orešek, UVHVVR, mag. Jože Miklavc, KGZS-Zavod MB in dr. Magda Rak Cizej, IHPS. 

Za udeležbo na predstavitvi je potrebna predhodna registracija na povezavi: https://us06web.zoom.us/j/88351277124?pwd=aEJFV1VKWXdvbk9LSzVRaTJyL1lEUT09 
Webinar ID: 883 5127 7124 
Passcode: 287926 

Po uspešni registraciji na predstavitev, boste na elektronski naslov, ki ste ga zapisali ob registraciji, prejeli povezavo na kateri bo 7. junija 2022 potekala predstavitev. V kolikor v roku ene ure po registraciji ne prejmete povezave za udeležbo, prosim to sporočite na naslov rok.veber@kmetijski-zavod.si, da odpravimo morebitne tehnične težave in vam povezavo pošljemo na elektronsko pošto. Sporočamo, da si bo kasneje mogoče ogledati tudi posnetek predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, nam prosim sporočite (na naslov: iris.skerbot@gov.si), da vam bomo poslali povezavo do posnetka. Povezava do posnetka predavanja bo zapisana tudi v prognostičnih obvestilih o zatiranju ameriškega škržatka. 

Vabljeni!
 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.