Vabilo: Obvezno redno usposabljanje za leto 2022 za potrebe izvajanja ukrepa KOPOP

Nazaj

Splošno

26. september. 2022

Vabimo vas, da se udeležite obveznega rednega usposabljanja za leto 2022 za potrebe izvajanja ukrepa KOPOP. 

Vsak, ki se je vključil v ukrep kmetijsko-okoljska-podnebna plačila iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020 (ukrep KOPOP), se mora vsako leto trajanja obveznosti za ta ukrep udeležiti brezplačnega rednega štiriurnega usposabljanja. Namen tega usposabljanja je, da se udeleženci seznanijo s kmetijsko okoljskimi in kmetijsko podnebnimi vsebinami ter s pridobljenim znanjem in informacijami lažje in z manj napakami izvajajo ukrep KOPOP. Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega usposabljanja oziroma v obliki klasičnega usposabljanja v dvorani. Klasično usposabljanje je prednostno namenjeno kmetom, ki ne razpolagajo s tehniko za spremljanje spletnih usposabljanj in posledično ne morejo prisostvovati spletnemu usposabljanju. Natančnejša navodila za obe obliki usposabljanj so opisana v nadaljevanju. 

Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega usposabljanja oziroma v obliki klasičnega usposabljanja v dvorani. Klasično usposabljanje je prednostno namenjeno kmetom, ki ne razpolagajo s tehniko za spremljanje spletnih usposabljanj in posledično ne morejo prisostvovati spletnemu usposabljanju. Natančnejša navodila za obe obliki usposabljanj so opisana v VABILU. 

Vabilo je dostopno TUKAJ.

Usposabljanja se lahko udeleži:

  • -nosilec kmetijskega gospodarstva, namestnik nosilca kmetijskega gospodarstva ali član kmetije in 
  • -zaposleni pri pravnih ali fizičnih osebah, ki so registrirane za kmetijsko dejavnost.

Za udeležbo na usposabljanju je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA.

Gradivo je dostopno TUKAJ.

Navodila za vključitev in sodelovanje na spletnem usposabljanju preko portala ZOOM so na voljo TUKAJ.


 

 
 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.