Usposabljanja za »sadjar/sadjarka«

Nazaj

Sadjarstvo

27. januar. 2023

Vabimo vas da se udeležite usposabljanja za »sadjar/sadjarka«, ki bo trajalo 6 dni, in sicer od 6.3.2023 do 17.3. 2023, po priloženem urniku. Usposabljanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM in v prostih KGZS Zavod Maribor na Vinarski ulici 14 v Mariboru. Prosimo, da ob prijavi zapišete ali bi predavanja spremljali v živo ali preko zooma.

Štirideset urno izobraževanje bomo zaključili v petek, 17. 3. 2023, s predstavitvijo seminarskih nalog. Usposabljanje je namenjeno mladim prevzemnikom kmetij za pridobitev novih znanj in kot referenca za pridobitev poklicnih kvalifikacij v primeru, ko prevzemnik nima ustrezne kmetijske izobrazbe. Usposabljanje bo organizirano, v kolikor bo prijavljenih najmanj 10 kandidatov. Cena znaša 175,00 € (DDV ni vključen v ceno). 
 
Več informacij s priloženim urnikom je na voljo TUKAJ.

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.