»Japonska s pametnim kmetijstvom do trajnostne družbe«

Nazaj

Sadjarstvo

07. marec. 2022

Vabljeni na tradicionalni dogodek Družba 5.0 / Society 5.0, ki se bo tokrat osredotočil na pametno kmetijstvo.  
 
Dogodek pripravlja Veleposlaništvo Japonske v Sloveniji v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije, Slovensko-japonskim poslovnim svetom in AV Living Lab.
 
Pridružite se nam 17. marca 2022 prek spleta!
 
Izvedite več o japonskih prizadevanjih za trajnostno družbo s pomočjo pametnega kmetijstva in praks preciznega kmetovanja hkrati pa tudi o slovenskih izkušnjah na področju pametnega kmetijstva ter inovativnih rešitvah uporabe naprednih tehnologij.
Spoznajte konkretne primere pametnega kmetijstva v praksi in se pridružite razpravi o tej vse pomembnejši in vse bolj globalni temi.

Kdaj: v četrtek, 17. marca 2022, 9.00 – 10.45 (CET)
Kje: na spletu
Prijava in program: society2022.avll.si

Dogodek »Japonska s pametnim kmetijstvom do trajnostne družbe« bo potekal v angleščini
 
Osrednji govorec prof. dr. Noboru Noguchi, prodekan in profesor na Raziskovalni fakulteti za kmetijstvo Univerze Hokkaido, je ugleden japonski strokovnjak na področju kmetijske znanosti in eden vodilnih svetovnih izvedencev za robotsko kmetijstvo. Prav tako predseduje Japonskemu združenju za kmetijski inženiring, je član Znanstvenega sveta Japonske, deluje kot gostujoči predavatelj na več tujih univerzah in je prejemnik več strokovnih nagrad.

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.