Pogodbe za sodelovanje v vzorcu FADN 2023

Nazaj

Splošno

25. januar. 2023

MKGP je v prvih dneh januarja pripravilo ponudbe za podpis pogodbe o vodenju evidenc za pripravo letnega poročila o gospodarjenju kmetijskega gospodarstva za poročevalske kmetije (pogodbe za vključitev kmetije v vzorec FADN 2023).

Kmetija, ki se odloči za vključitev v vzorec FADN, mora podpisati pogodbo in podpisan izvod pogodbe vrniti v priloženi poštni ovojnici na ministrstvo najkasneje v 7 dneh po prejetem dopisu. Na ministrstvu pričakujejo, da bo večina vrnjenih podpisanih pogodb prispela v podpis ministrice najkasneje do konca januarja 2023. Po podpisu ministrice bo pogodba vrnjena na vaš naslov.

Več informacij, kdo je prejel pogodbo in kaj rabite, je na voljo v prispevku, ki ga je pripravila Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije.

Prispevek je na voljo TUKAJ.

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.