Festival paradižnika

Vabljeni na Festival paradižnika.

Program bo trajal od srede 16. 8. do sobote 19. 8. 2023. V sredo in četrtek bodo v prvem planu otroci in Zveza prijateljev Mladine Maribor, ki jih bomo povabili na tržnico. Zveza prijateljev mladine Maribor jim bo pripravila delavnice, kjer bodo ustvarjali na temo paradižnika. Te izdelke bomo potem uporabili kot dekoracijo na prireditvi v naslednjih dnevih. 

V četrtek in petek smo na tržnico povabili tudi otroke mestnih vrtcev, da jim prikažemo delo na kmetijah in predvsem lokalne pridelke na tržnici. Če otroke naučimo, kaj pomeni uživanje domače, lokalne hrane, si v vzgojimo potrošnike, kupce za v bodoče. 

Glavni program bo v petek, 18. 8. 2023, ko bo poleg zanimivih predavanj, na sporedu tudi ocenjevanje paradižnika, kot smo ga že imeli pred dvema letoma. Ocenjevali bodo potrošniki in vsi, ki se bomo udeležili predavanj. Slovesna razglasitev rezultatov, pa bo po predavanjih, to je ob 11. uri.

VABILO IN PROGRAM je na voljo tukaj.
 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.