Posvet: Dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Nazaj

Splošno

10. oktober. 2023

Vljudno vabljeni na posvet »Dopolnilne dejavnosti na kmetiji«. Posvet bo potekal v torek, 17. 10. 2023, s pričetkom ob 8.30, v živo v prostorih KGZS, Gospodinjska ulica 6, Ljubljana in prek portala ZOOM.

Program je na voljo TUKAJ.

Udeležba na posvetu je brezplačna in je namenjena vsem, ki delujete ali vas zanima področje dopolnilnih dejavnosti na kmetiji: nosilci dopolnilnih dejavnosti na kmetiji in tisti ki o tem razmišljate, svetovalci javne službe kmetijskega svetovanja, zaposleni na upravnih enotah, inšpekcijskih službah, predstavniki in strokovni delavci posameznih resorjev in regulatorjev, mediji ter tisti, ki bi temu področju dela želeli dati svoj prispevek.

 

Prijava udeležencev na povezavi: https://us06web.zoom.us/j/87589191565?pwd=8wWpZrLvzPe7Rbbn416ODgIDgKI22Q.Wz8eTejvLBXZSbwN

Passcode: 179176

Po registraciji udeleženec dobi e-pošto z linkom do webinarja.

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.