Javni razpis za finančni produkt AGRO FI mladi

Nazaj

Splošno

06. februar. 2024

Slovenski regionalno razvojni sklad (SRRS) je objavil javni razpis za finančni produkt AGRO FI mladi, namenjen mladim kmetom. Gre za razvojno posojilo s številnimi ugodnostmi, vključno s subvencionirano obrestno mero, kapitalskim znižanjem in portfeljsko garancijo. Posojilo omogoča financiranje projektov od 25.001 do 1.000.000 evrov, pri čemer se lahko obrestna mera giblje med 0,5 % in 1,00 % letno, odvisno od narave projekta. Kapitalsko znižanje obveznosti je možno ob doseganju trajnostnih ciljev projekta, s čimer se lahko zniža odplačilna doba. Doba vračanja posojila je prilagodljiva, brez stroškov dodelitve, sklepanja in vodenja posojila.

Za več informacij in vložitev vloge obiščite spletno stran SRRS, ali pa se obrnite na svetovalca KGZS Zavod Maribor, Gregor Kramberger, tel.: 02 228 49 25 / E-pošta: gregor.kramberger@kmetijski-zavod.si.


 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.