Javni razpis za intervencijo podpora za vzpostavitev gospodarstev mladih kmetov za leto 2024

Nazaj

Splošno

06. marec. 2024

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis za intervencijo podpora za vzpostavitev gospodarstev mladih kmetov za leto 2024 v skupni vrednosti več kot 16 milijonov evrov. Razpis je namenjen zagonski pomoči mladim kmetom za vzpostavitev kmetijskega gospodarstva in kmetijske dejavnosti ter izboljšanje starostne strukture nosilcev kmetijskih gospodarstev.

Objavilo je tudi drugi javni razpis za intervencijo podpora za vzpostavitev gospodarstev mladih kmetov za leto 2024 (IRP 24) in drugi javni razpis za intervencijo  medgeneracijski prenos znanja za leto 2024 za leto 2024 (IRP 30). 

Vloge za oba bodo sprejete od 25. marca 2024, od 8. ure, do vključno 7. junija 2024, do 14. ure. 
 
Za več informacij in pomoč pri pripravi vloge nas kontaktirajte.
 
V prilogi TUKAJ je več informacij za intervencijo podpora za drugi javni razpis za intervencijo  medgeneracijski prenos znanja za leto 2024.

V prilogi TUKAJ je več informacij za intervencijo podpora za vzpostavitev gospodarstev mladih kmetov.
 

Želite biti obveščeni o aktualnih novicah? Prijavite se na e-novice.

 

Prijavi se

 

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kmetijski-zavod.si/politika-varstva-osebnih-podatkov.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.